A céges telekommunikáció specialistája/szakértői vagyunk.

A Citrom GSM a Dél-Dunántúl és a vidék egyik első Vodafone márkaképviseleteként az ezredfordulón nyitott meg, Pécsett a Citrom utcában. Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a lakossági, de az üzleti partnereink között is kiemelkedő sikereket értünk el az elmúlt másfél évtizedben.

Ennek a sikernek köszönhető, hogy 2014 év tavaszán átalakultunk. A Vodafone stratégiájához illeszkedően elsőként és egyedüliként nyithattuk meg a kizárólag céges ügyfelek kiszolgálására szakosodott üzleti irodát. A változás eredményeként a jövőben kizárólag a vállalati ügyfelek kiszolgálásával fordíthatjuk minden figyelmünket.

A Dél-Dunántúl egyetlen cégekre szakosodott üzleti irodájaként arra fókuszálunk, hogy partnereink számára megkeressük azon telekommunikációs megoldásokat, amelyek az ő tevékenységükhöz optimálisak és egyben a lehető legköltséghatékonyabbak.

Tamásékkal a BNI csoportunkban ismerkedtem meg. Tomi mindig azt mondta bemutatkozásakor, hogy nem kell többet tennem, mint adjuk oda neki egy havi mobilszámlánkat, és kihozza belőle a maximumot. Ez nem tűnt bonyolultnak, így megtettem. Havi 10.000 Ft + ÁFA költséget csökkentettek nekem, csak azzal, hogy közösen átgondoltuk a meglévő szerződésemben rejlő lehetőségeket (8 kártyánk volt akkoriban). Ezután nem volt kérdés, hogy a továbbiakban ők kezelik a teljes céges flottámat. Most már minden mobilkommunikációs ügyben őket hívom, és még sosem csalódtam.

Azóta viszont rájöttem még valamire: nem ezekért szeretek bejárni a Citrom utcai Vodafone-hoz. Sokkal inkább azért, mert sokat nevetek, és mindig vidámság fogad! Hát nem egyszerűbb így dolgozni, élni?

Ha néhány szóban kellene összefoglalnom akkor ezt mondanám: kedves, vidám, segítőkész, gyors, rugalmas, hatékony, minőségi és nem utolsó sorban kevesebbet fizetek, mintha a konkurenciához mennék!

És legutóbb már kanapén üldögélve kaptam remek kávét! 😉

Bóra Áron

www.infocomplex.hu

Nagyon köszönöm, hogy legutóbb ismét átsegítettél a telefon előfizetésünkből fakadó kihívásokon. 🙂

Mint tudod, szívből utálok foglalkozni a különböző szolgáltatókkal, és különösen a számlák értelmezésével, meg a csomagok elemzésével. Kiválasztásukkal kapcsolatban mindig az az érzésem, hogy legfeljebb szerencsém lehet, ugyanis eligazodni közöttük képtelenség. Irigylem azokat az ügyfeleket, akik elhitetik magukkal, hogy átlátják a helyzetet. Szerintem ez illúzió, s én az időm is sajnálom erre fordítani. Szóval köszönöm, hogy segítesz, főként pedig, hogy figyelemmel kíséred, mikor milyen változásnak kell elébe mennünk. Ezúttal is jobban jártam, anélkül, hogy azzal kellett volna foglalkoznom, amivel utálok. A bizalmam töretlen. 🙂

Patartics Zorán

hp-arch.hu

Mobil szolgáltatót váltani majdnem olyan félelmetes, mint könyvelőt. Érthető aggodalommal tölti el előtte az embert a folyamat. Tamás cége azonban a teljes átállási folyamatban igazi támaszunk volt, segített megtalálni a legoptimálisabb megoldást, aztán végigvezette a váltást a lehető legnagyobb ügygonddal. Eloszlatta a félelmeim, ezzel tette számomra teljesen hitelessé a Vodafone-t illetve a cégét egyaránt! Azóta is mindenben a segítségemre van. Megnyugtató partneri viszony! Köszönöm szépen.

Kertvéllesy Gábor

www.kertvellesy.hu