Speciális tarifacsomagok

Óriási összegeket spórolhat

Mivel a Citrom GSM kizárólag céges ügyfelekkel foglalkozik, ezért olyan speciális üzleti tarifacsomagjaink vannak, amelyek máshol nem, vagy csak korlátozottan elérhetők. Ezen különleges csomagoknak köszönhetően a legtöbb esetben jelentős költségcsökkentést tudunk kínálni az új ügyfeleinknek a korábbi költségeikhez képest.

Bővebb szolgáltatás, alacsonyabb áron

Sőt, mindezt általában úgy tesszük, hogy az ügyfeleink számára többlet szolgáltatást nyújtunk. Teszteljen minket. Kalkulátorunk kitöltésével megtudhatja, hogy mekkora összeget tudnánk Önnek megspórolni.

Folyamatos költségcsökkentés

Nem csak egyszer spórolunk Önnek

Nem elégszünk meg azzal, hogy egyszer lecsökkentjük ügyfeleink számláját, folyamatosan nyomon követjük minden ügyfelünket. Minden céges ügyfelünk lehetőségeit rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy számukra az aktuálisan legjobb ajánlattal szolgálhassunk. Azaz a meglévő ügyfeleinknek is folyamatosan csökkentjük a telefonköltségét.

Nem kell a változó tarifadíjakat nézegetnie

Így az ügyfeleinknek nem kell azzal foglalkozniuk, hogy éppen milyen elérető ajánlatok vannak, mi rendszeresen megvizsgáljuk, hogy van-e lehetőségünk költséget csökkenteni vagy a szolgáltatás szélességét tovább emelni, a költségek növelése nélkül.

Nincs várakozási idő

Felejtse el a várakozást

Egy hagyományos mobil üzletben Önt sorszámhúzó automata fogadja, majd várakozás. Ha szerencséje van, akkor olyan eladóhoz kerül, aki tud Önnek segíteni, ismeri azon szempontokat, amelyek egy cégvezető számára fontosak. Viszont mérik a kiszolgálás sebességét  – pont mint egy gyorsétteremben – ezért igyekeznek gyorsan végezni. Nem fognak Önre órákat szánni.

Kényelmes kiszolgálás, részletes tájékoztatás, várakozás nélkül

Tudjuk, hogy Önnek drága az ideje, ezért mi nem fogjuk rabolni. Viszont pontos tájékoztatásban és kedves fogadtatásban lesz része. Irodánkban kényelmes bőrfotellel és személyes kiszolgálással várjuk, ahol segítünk megtalálni az optimális megoldást.

Házhoz megyünk, így még több időt spórolhat

Ha szeretné, saját irodájában keressük fel, így még kimozdulnia sem kell.

Egyedi igényfelmérés

Nem az Ön feladata kitalálni, hogy melyik a legjobb megoldás!

Tapasztalatunk alapján minden cégnek más igényei vannak a telekommunikáció terén. Másra van szüksége a futárcégnek, az építésznek és a közvélemény-kutatónak. Ráadásul ügyfeleink nem telekommunikációs szakemberek, nem feladatuk az összes tarifacsomagot, készüléktípust, kommunikációs megoldás vagy épp adónemet ismerniük, majd a lehetséges kombinációkból kiválasztani a számukra aktuálisan optimális verziót. Épp ellenkezőleg, ez a mi feladatunk.

Részletesen felmérjük az Ön valós igényeit, hogy az ideális megoldást kaphassa!

Ezért minden céget részletesen és alaposan felmérünk, mert így lehetünk biztosak abban, hogy ügyfeleink számára azt a megoldást kínáljuk, amely költséghatékonyság és szolgáltatás terén számukra a legjobb választást jelenti. Nálunk nincs két ugyanolyan ajánlat, mert nincs két ugyanolyan cég sem.

Személyes kapcsolattartás

Nem call-centerrel társalog, hanem valakivel, akit ismer

Az üzleti életben a telefonunk több mint egy hétköznapi használati tárgy. Gyakran a fél életünk benne van. Ha problémánk akad, akkor nem mindegy, hogy ki, mikor és milyen gyorsan orvosolja azt. Mivel minden ügyfelünkkel személyesen tartjuk a kapcsolatot, így Ön egy olyan személlyel tud beszélni, akit ismer, és aki ismeri Önt.A problémája is sokkal gyorsabban, kényelmesebben és valószínűlegköltséghatékonyabban fog így megoldódni. Ha bármilyen problémája van ezt nagyra fogja értékelni.

Kereshet minket a kérdéseivel

Megtetszik egy új készülék, egy szolgáltatás, vagy épp csak külföldre utazik? Ha kérdése van, tud kihez fordulni, nem kell  az internetet böngésznie vagy bemennie egy szaküzletbe. Utóbbi a leggyorsabb és valószínűleg így jut a leginkább részletes információhoz is. A személyes kapcsolattartás, ebben is segíti Önt.

Készülék beüzemelés

Önnek nem kell a beállításokkal bíbelődnie

Céges flották esetében gyakran merülnek fel különleges igények: dolgozói telefonok GPS megjelenítése, egyedi beállítások, hálózati csatlakozás, egymás közötti hálózati kommunikáció, jogosultsági beállítások, stb. Ha mindezek a cégvezetőre, vagy egy kollégára hárulnak, akkor sokáig tartanak – már ha egyáltalán sikerül beállítani ezeket.

Használatra kész állapotban kapja meg Ön és munkatársai a készülékeiket

Mi már a felmérés során kitérünk ezen lehetőségekre és amikor üzembe helyezzük az ügyfeleink készülékeit, akkor azokat használatra kész állapotba hozzuk. A vezetőnek nem kell a telefonszámait másolnia, órákig a beállítások között barangolnia, egyszerűen csak használatba veszi az új készülékét. Ha igényli, meg is tanítjuk annak kezelésére. Próbálja ki, ez így Önnek sokkal egyszerűbb.